Ние сме Фонкашпо
изделия от бетон и мозайка

Какво произвеждаме? Открий ни лесно!

За улеснение на нашите клиенти, ние предлагаме собствен транспорт и високо квалифициран монтажен екип от специалисти.

Фонкашпо ЕООД изпълнява индивидуални проекти и поръчки, според конкретните изисквания на клиента.

От началото си през 1996 г. досега, чрез своята работа, клиентите ни познават Фонкашпо като надежден и коректен партньор.

“Фонкашпо” ЕООД разполага с две производствени бази, намиращи се на територията на общ. Марица, с. Манолско Конаре намиращо се на 18км. от гр. Пловдив.

“Фонкашпо” ЕООД е реализирала множество проекти и поръчки, и се е утвърдила като една от водещите фирми в производството на бетонови изделия. Нашите продукти могат да се видят в много градове и курорти в страната.

Ние сме уникални в проектирането и изработването на нашите продукти и не заимстваме чужди идеи и стилове в своите модели. Всички модели от нашия каталог са патентовани, което е гаранция за качество им.

“Фонкашпо” ЕООД е просперираща и наложила се на българския пазар фирма, за производство на бетонови и мозаечни изделия в градинското и парково оборудване. Произвежда фонтани, кошчета, кашпи, чешми, пейки, маси, паркинг ограничители, плочи за паркинг и други изделия от бетон.

Фирмата е създадена през 1996 год. като ЕТ “ГЕОРГИ ИВАНОВ-ФОНКАШПО” от г-н Георги Иванов. Основната й дейност е производството на декоративни мозаечни изделия, отливани ръчно в калъпи, проектирани лично от г-н Иванов. При изработката на всеки един наш артикул, стриктно се изпълняват всички съществуващи технологични препоръки и изисквания.

Ако извън дистрибуторската ни мрежа откриете наш продукт, Фонкашпо ЕООД не носи отговорност за качеството на изделието. Това означава, че артикула е копиран от нелоялна конкуренция. Основна цел на Фонкашпо ЕООД е да удовлетвори и най-високите изисквания на клиентите, като им предложи перфектното съотношение между цена и качество за всеки един продукт.

Фонкашпо бетонови изделия и изделия от мозайка - база